Szállítási és Fizetési feltételek

A megrendelt termékek átvételi / fizetési módjai

A megrendelt termékeket személyesen átveheti üzleteinkben vagy kérheti a termékek futárszolgálattal történő kiszállítását.

A megrendelt termékek vételárát a következőképpen egyenlítheti ki:
- Készpénzes fizetés (személyes átvétel esetén)
- Utánvétes fizetés (kiszállítás esetén)
- Előre-utalásos fizetés (személyes átvétel és kiszállítás esetén)
- Bankkártyás fizetés (üzleteinkben)

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni (kivétel, ha a megrendelés ellenértékét Előre-átutalással egyenlíti ki). A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A megrendelés személyes átvétele esetén Előre-átutalásos, Készpénzes és Bankkártyás fizetési módok állnak rendelkezésre.

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseinek kiszállítását a PDS Hungary Kft. futárszolgálat végzi. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Szállítási tarifák (Budapest-Budapest, Budapest-Vidék):
 

  • 0 - 19.999 Ft rendelési érték között: 1.600 Ft
  • 20.000 Ft rendelési érték felett: a szállítás ingyenes

A szállítási tarifák csomagonként értendőek.

A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA (27%) -t.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak (értelemszerűen az előre történő kiegyenlítésre nem vonatkozik)! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Laptop akkumulátor ,laptop töltő, kamera akku,töltők,fényképezőgép akku WPOWER® minőségben.Vásárolj új webáruházunkban vagy üzleteinkben. Minden WPOWER® akkura és töltőre 1 év garanciát vállalunk.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 FT FELETT!