König 2 portos, manuális USB kapcsoló
önig 2 portos, manuális USB kapcsoló König 2 portos, manuális USB kapcsoló König 2 portos, manuális USB kapcsoló König 2 portos, manuális USB kapcsoló

König 2 portos, manuális USB kapcsoló

USB elosztó egyetlen USB eszköznek - pl. nyomtatónak vagy szkennernek - két számítógépen való megosztásához, melynek során az egyes gombok megnyomásával választható ki a számítógép.

Bruttó ár: 2600 Ft
Cikkszám NED56579
Raktárkészlet 2 db
Szín Fekete
Méret (mm) 123x90x29
Garancia 12 hónap
Még több termék ettől a gyártótól:
KÖNIG

USB elosztó egyetlen USB eszköznek - pl. nyomtatónak vagy szkennernek - két számítógépen való megosztásához, melynek során az egyes gombok megnyomásával választható ki a számítógép. Az elosztó fordítva is működik, tehát két eszközt is lehet egyetlen számítógéphez használni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az elosztó csak olyan USB eszközökkel működik, amelyekhez nem szükséges a számítógéppel való folyamatos kapcsolat. Ilyen a nyomtatók, szkennerek, kamerák, joystickek, PDA-készülékek, MP3-lejátszók és iPod dokkoló állomások többsége.

Technikai specifikáció:

  • Szín: Fekete
  • Külső anyaga: Fém
  • Mérete: 123 x 90 x 29 mm
  • Kimenet: 1 db USB A aljzat
  • Bemenet: 2 db USB B aljzat
Laptop akkumulátor ,laptop töltő, kamera akku,töltők,fényképezőgép akku WPOWER® minőségben.Vásárolj új webáruházunkban vagy üzleteinkben. Minden WPOWER® akkura és töltőre 1 év garanciát vállalunk.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 10.000 FT FELETT!