Joyroom intelligens Micro USB kábel

intelligens-micro-usb-kabel

Joyroom Intelligens USB – Micro USB töltő- és adatkábel

Manapság rengeteg fajta Micro USB kábel kapható az üzletekben. Tapasztalataink szerint ezek megvásárlásakor a fő szempont a kábel ára és minden egyéb más szempont háttérbe szorul.

Sok esetben ezek a néhány száz forintos kábelek több tíz- vagy százezres telefonok, táblagépek stb. biztonságos energiaellátásáért lennének felelősek. A nem megfelelő minőségű kábelek tönkre is tehetik eszközeit vagy akár tüzet is okozhatnak.

Miben más a Joyroom intelligens kábel ?

A csatlakozóba építettek egy intelligens áramkört és egy LED kijelzőt. A kijelzőn folyamatosan követhető az aktuális feszültség és áramerősség értéke. Ezen kívül rendelkezik egy beépített túl áram elleni védelemmel, amely 3A-es áramerősség fölött megszakítja a töltést, így óvva meg a csatlakoztatott eszközt.

De ez még nem minden!

A intelligens áramkör segítségével beállítható a töltés időtartama is. Nem csak a csatlakoztatott eszköz akkumulátorát óvja meg a túltöltéstől, de energiát is spórolhat vele. A töltési idő beállítása rendkívül egyszerű: a csatlakozó oldalán található gomb egyszeri megnyomásával növelheti, kétszeri megnyomásával csökkentheti a töltési időt.

Az 1.0 méter hosszú kábel környezetbarát és rugalmas bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza a sérülését, “törését”.

Ha egy biztonságos, időtálló USB – Micro USB kábelt szeretne megvásárolhatja webáruházunkban vagy üzletünkben fekete vagy fehér színben.

Joyroom intelligens kábel, fehér

Joyroom intelligens kábel, fekete